Responsive megoldások minden méretben

váltson most - érjen el új gyfeleketmég ma!

mobile_menu.png

kicsi + közepes + nagy

EGY OLDAL MINDEN MÉRETRE

responsive web design


nem csak a tájak változnak gyorsabban, mint szeretnénk

Rohanó világunkban a mobil alapú webes tartalomfogyasztás várhatóan három – öt éven belül lehagyja az asztali számítógép alapú web böngészést. Ezzel nem csak az eszközök változnak, hanem a beviteli módok és a megjelenített tartalom is, az egeret felváltja a kezünk.

Az újfajta mobil kijelzők, melyek több méretben és felbontásban jelenítik meg a webes tartalmat tömörebb, egyszerűbb és kezelhetőbb felületet igényelnek. A responsive megjelenítésnek intelligensen  vizsgálnia kell milyen eszközről tekintik meg az oldalt (legyen az akár viselhető digitális eszköz, óra) és ennek megfelelően a legjobban testre szabott és legjobb vizuális élményt kínáló élményt kell nyújtania.

a közösség ereje

A világ népességének egynegyede használja folyamatosan a közösségi alkalmazásokat, web oldalakat. A felhasználók 65% -a mobil eszközön éli közösségi életét, így a responsive oldalak tervezésénél kiemelt szerepet kap a facebook, twitter, g+, intagramm integráció. A modern web oldalak nem ülhetnek a pálya szélén, részt kell venniük a szociális interakcióban.