Így készítjük weboldalainkat

Első lépés - Megkeresés

Értékesítő kollégánk az email-es megkeresés után telefonon lép kapcsolatba Önnel, hogy felmérje igényeit, valamint hogy személyes találkozót egyeztessen.

Második lépés – Az első találkozás

Kollégánk, miután telefonon időpontot egyeztettek, elmegy Önhöz, hogy bemutassa weboldalainkat, termékeinket, valamint megmutatja ezek használatát a gyakorlatban is. Amennyiben felkelti érdeklődését, pár munkanapon belül webdesignerünk újabb személyes találkozót egyeztet Önnel.

Harmadik lépés – Személyes konzultáció

Tervező kollégánk a díjmentes találkozó alkalmával felméri igényeit, a mai trendeknek megfelelő honlapokat mutat, ami alapján könnyebben dönthet. Természetesen Ön is mutathat olyan oldalakat, amiket megfelelőnek tart. Ezek alapján is elkészülhet saját weboldala.

Negyedik lépés – Fény az alagút végén

Webdesignerünk a megbeszéltek szerint elkészíti a specifikációt, valamint a demó oldalt több színben. Ezek közül kell kiválasztania az Ön számára legmegfelelőbbet. Kérhet módosításokat, elmondhatja az esetleges észrevételeit.

Ötödik lépés - Célegyenesben

Az oldalt kiválasztotta, a változtatásokat egyeztette. Ezek alapján kollégánk elkészítette cégére szabott, modern, könnyen kezelhető weboldalát. Már csak annyi maradt hátra, hogy elküldje nekünk a honlapra szánt adatokat, képeket, leírásokat.

Hatodik lépés – Élesítés

Az arculat elkészült, az adatok a helyükön. A nagyvilág számára is elérhetővé tesszük a cége népszerűsítésére szánt honlapot.

Hetedik lépés – Tartalom feltöltés

A weblapnak köszönhetően egyre több munkával bízzák meg cégét. Már nincs idő tartalom módosításra, kép feltöltésre? Nem probléma! Bátran keressen fel bennünket és átvállaljuk Ön helyett.

Nyolcadik lépés – Nagy lépés

Modern korunk megkívánja az internetes vásárlás lehetőségét is. Amennyiben cége termékek terjesztésével foglalkozik, érdemes megfontolni, hogy webshop-al való bővülést. Értékesítő kollégánk bármikor a rendelkezésére áll, bármikor sor keríthető egy ismételten díjtalan találkozóra, ahol részletesen átbeszélhetik az igényeket.

Kilencedik lépés – Nyereség

Miután elkészült a weboldal és a webshop, több ügyfélre tett szert. Ennek köszönhetően a bevétel is megnőtt, így cége nyereségessé vált. Ezek a sikerek motiválnak bennünket.

Megalakulása óta munkatársaink szakmai tudására és tapasztalatára alapozva, az inspiráció, a stratégiai tervezés és a technológia megfelelő összehangolásával információs problémákat old meg, valamint teljes körű megoldásokat alkot, és valósít meg ügyfelei részére. Munkára fogjuk a technológiát az üzleti siker érdekében. Büszkék vagyunk rá, hogy több ügyfelünk – hardverszállítástól, az üzemeltetésen keresztül a szoftverfejlesztésig – a komplex informatikai folyamatát ránk bízta. Így teljes erővel a saját tevékenységére összpontosíthat.